Sambla | Lånia.no 

Tilbake
Bank

Sambla

Vi på Sambla hjelper deg med å få orden på din privatøkonomi og arbeider hardt for at du skal kunne få lavere kostnader på dine lån. Målet vårt er å være et transparent mellomledd mellom deg og bankene, med et stort fokus på kundeservice og individuell rådgivning. 

Vi har en egen it-avdeling som har bygget opp systemet vi jobber i, og vi har lagt ned mye ressurser for at systemet skal oppfylle alle sikkerhetsnivåer. Du som kunde kan derfor føle deg trygg på at dine opplysninger blir trygt behandlet og ivaretatt. Systemet er moderne og bidrar til en rask og enkel prosess frem til utbetalt lån. Det skal fremfor alt være lett for deg som kunde å sammenligne bankene med Sambla!

Hvordan hjelper vi deg?

Som kunde hos oss hjelper vi deg gjennom hele låneprosessen. Sammen med deg finner vi gode og langsiktige løsninger for din privatøkonomi. Det finnes flere gode grunner til å anvende Sambla som låneformidler:

  • Ved å samle dine lån og kreditter til et og samme lån vil din kredittverdighet kunne styrkes
  • Svar fra flere banker og kredittgivere
  • Sambla forhandler med långiverne for deg og gir deg mulighet til å få en enda lavere rente
  • Du får en større forståelse og innsikt i markedet
  • En søknad er alltid kostnadsfri og aldri bindende
  • Personlig og individuell rådgivning som du kan kontakte ved behov

I en samtale med en av våre rådgivere går vi igjennom din inntekt, dine lån og forsikringer og øvrige kostnader. Dette for å danne oss et helhetlig og realistisk bilde av din privatøkonomi. Deretter innhenter vi bud fra våre banker og långivere basert på den informasjonen vi har mottatt fra deg tidligere. I samråd med deg går vi igjennom bankenes tilbud og forsøker å skreddersy et lån som passer deg og din økonomiske situasjon best. 

Sambla tilbyr også en Trygghetsforsikring som vi har tatt fram i samarbeid med Gjensidige Forsikring. Dersom sykdom, ufrivillig arbeidsløshet eller behov for omsorg for nærstående skulle hindre deg fra å arbeide kan du med Trygghetsforsikringen motta månedlig erstatning for tapt arbeidsinntekt i opptil 1 år. Sambla Trygghetsforsikring er tatt fram for gi deg økonomisk trygghet dersom noe uforutsett skulle inntreffe.

Søk her
Annonse

Krav forbrukslån:
Alder: 20 - 70 år
Inntekt: 150 000 kr
Betalingsanmerkninger: Nei
Norsk statsborger: Nei
Bosatt i Norge: Ja
Info om lån:
Lånebeløp: 5 000 - 500 000 kr
Låneperiode: 15 år
Etableringsgebyr: 0 kr for lån på 65 000 kr
Termingebyr: Ikke oppgitt
Nominell rente: 7,97 - 35,50 %
Låneeksempel: Effektiv rente: 13.18 % ved 65000 o/5 år, Totalt: 89097